Despre noi

Copilarie.md este un portal care vă prezintă cele mai moderne, calitative, durabile și sigure echipamente pentru locuri de joacă, echipamente de fitness și echipamente sportive, precum și jocuri și jucării pentru copiii Moldovei.

Viziunea noastră

Viziunea noastră este de a ajuta și inspira copiii Moldovei întru dezvoltarea lor fizică, cognitivă și comunicațională.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a crea copiilor Moldovei un mediu sigur pentru dezvoltarea trupului și a minții prin oferirea celor mai calitative și celor mai sigure echipamente pentru locurile de joacă, acolo unde își petrec un sfert din copilărie.

Inspirat de copii și creat pentru ei, locul de joacă este prima etapa în instruirea copiilor noștri, o etapă care nu se va mai repeta în evoluția lor, o școală în aer liber, unde învață jucându-se și asta fără să-și dea seama.

Când se va mai repeta această lecție?

Este timpul să ne reîntoarcem la joc, să descoperim plăcerea jocului și atracția sa, valoarea pe care acesta îl conferă dezvoltării armonioase a copiilor noștri. Am ales să le oferim copiilor noștri, inovație în condiții de siguranță, bucurie împărtășită, provocare la atingere și promisiunea noastră, că întotdeauna misiunea noastră este aceea de a oferi un mediu sigur în care copiii pot evolua în dezvoltarea fizică și psihică.