Materiale

Produsele noastre sunt fabricate din materiale de calitate înaltă, non-toxice, eco-prietenoase și durabile. De aceea, calitatea acestor produse bate prețul, oferind o durabilitate maximă și cheltuieli mai mici pentru mentenanță ulterioară.

Structuri din lemn impregnat în masă

STRUCTURI DIN LEMN IMPREGNAT ÎN MASĂ

Diferitele structuri ale platformelor și echipamentelor de joacă, sunt confecționate din lemn de rășinoase sau din lemn stratificat (rășinoase sau foioase) impregnate în masă, fapt ce le conferă durabilitate și stabilitate structurală ridicată.

Arcuri

ARCURI

Arcurile sunt confecționate din oțel special de 18 mm și se pot înclina în mai multe direcții, au o durabiitate mare și sunt tratate cu zinc și fosfor și acoperite cu un lac de poiester rezistent la impact

Polietilenă

POLIETILENĂ

Plăcile din polietilenă (HDPE) sunt special concepute, nu necesită mentenanță, rezistente la lovituri, cu stabilizatori UV și non-toxice, în acord cu EN 71.

Nailon

NAILON

Mânerele sunt confecționate din nailon (PA6), au stabilizator UV, sunt rezistente la impact de la -40˚ la +110˚ și nu necesită mentenanță.

Polietilenă rezistentă la derapaj

POLIETILENĂ REZISTENTĂ LA DERAPAJ

Polietilena este rezistentă la derapaj și este căptușită cu un strat de cauciuc de 3 mm, are o durabilitate mare și o folosim pentru toate suprafețele treptelor și sezuturilor.

Podele și stâlpi din lemn

PODELE ȘI STÂLPI DIN LEMN

Podelele și stâlpii din lemn sunt confectionați din lemn dur (lemn din cedru canadian, salcâm și lemn exotic), care are un continut ridicat de uleiuri sau acizi speciali care previn mucegairea si putrezirea lemnului.

Sfori și plasă

SFORI ȘI PLASĂ

Sforile și plasele sunt confecționate din 6 straturi cu 8 fire din oțel pe fiecare strat, însemnând astfel 48 de fire din oțel, acestea pot suporta o greutate de 4.500 kg.

Țevi din metal

ȚEVI DIN METAL

Țevile din metal sunt folosite ca stâlpi, sunt dublu galvanizate pentru a se evita ruginirea acestora, susțin foarte bine structurile și nu se deformează.

Policarbonat rezistent la rupere

POLICARBONAT REZISTENT LA RUPERE

Cupolele și ferestrele sunt confecționate din policarbonat cristalizat (PCA) extrem de rezistent la impact, de la -40˚ la +120˚. Nu-și modifică culoarea, nu conține metale grele și nu necesită mentenanță.

Sisteme de prindere

SISTEME DE PRINDERE

Sistemele de prindere au muchiile rotunde și sunt dublu galvanizate, iar la unele complexe sunt tratate cu o pudră și cu un lac din poliester rezistent la impact.

Șuruburi și piulițe

ȘURUBURI ȘI PIULIȚE

Echipamentele noastre sunt asamblate cu ajutorul șuruburilor și piulițelor din oțel inoxidabil sau galvanizat.

Capace de protecție

CAPACE DE PROTECȚIE

Șuruburile și piulițele sunt protejate cu capace de protecție, protejând copiii de eventuale accidente și previn situații nedorite, cum ar fi demontarea accidentală a structurilor.